tirsdag den 31. juli 2012

Dagens mand i sort/hvid

Jeg så det slet ikke, da han levede, og i virkeligheden er han slet ikke min type - men damn, hvor er han pæn, den Heath! Og så har barn med et af mine girl crushes, Michelle Williams.

Gul og tresser

Og sådan så jeg så ud i går - 60s look.

mandag den 30. juli 2012

Ny uge - det tegner godt!

Hvem siger, mandage behøver være triste? Ok, jeg kunne gerne være blevet i min seng her til morgen, men det var da ikke noget, en dobbelt espresso ikke kunne lave om på ;o) Og så på job.

Jeg har ikke så svært ved at huske det for tiden, men kan ikke lade være med at smile af den gule post-it på vores layouters opslagstavle :o)

Blev fanget af regnen, men cyklede ud mellem to byger og tog på café Navnløs for at møde den smukke Lisa til frappé. Mens jeg ventede, smilede jeg ad denne geniale hundelampe.

Vi tog også i Enghaveparken, hvor vi snakkede om vores elskede serie, Girls, om bryllupper, sommerferie og sommerhuse i Sverige og om burlesque og meget andet, mens vi råbte af de forbaskede duer.

Hvem siger, at fast food ikke kan være romantisk? Spiste burger-snask med ham, jeg godt kan lide inden dans. Er glad for at jeg får rimelig meget motion for tiden, ha ha - men damn, det var gode fritter!

En times tid eller halvanden med dele-øl og sludren om jumbo-bøger, tidsrejser og meget andet under et træ ved Matthæuskirken.

Og så dejlig dans, hvor jeg fik afprøvet de nye sko - og jeg syntes selv, jeg havde god dansekarma! Men hvad mere var; der var ikke overtal af followers, så jeg blev rent faktisk budt op indtil flere gange og behøvede slette ikke selv at være så opsøgende. Nice :o)

Og så blev fusserne trætte efter en lang dag med stiletter på job og sjov på dansegulvet :o) Godt, jeg skulle cykle hjem!








Aftentur på øen

I går aftes fulgte jeg ham, jeg godt kan lide lidt på vej, da han skulle hjem. Med min prikkede paraply, is-stop på vejen og med Choir of young believers, der spillede i baggrunden, mens vi spiste is. Da vi havde sagt farvel, gik jeg og hyggede mig med instagram og glad-hed.

 Se, hvor smukt kirken tog sig ud spejlende i vandet! 


 
Og jeg kom forbi det tidligere hundetoilet, som nu er blevet den fineste have med planter i skuffer og skriveborde og med flotte højbede - you've gotta love Amager :o)

 
 Synes, det er sååååååå fint!

 Jeg bliver aldrig træt af roser i fine farver!

søndag den 29. juli 2012

Dagens loppefund

Yes, så kom jeg på loppemarkeder! Og jeg fik shoppet lidt omend det hverken blev til den saftevandskande, jeg gik og drømte om, eller prikkede sager. Først tog jeg til Onkel Dannys Plads, hvor jeg købte det fine retro-sengetøj, som jeg forestiller mig, der skal blive noget tæppe-værk ud af a la Georg-babys babytæppe. Der var faktisk til to dyner, og havde der været til hovedpuder også, så havde jeg været i ekstase, for jeg er VILD med det og ville elske at sove i det. Men ak. Da der ikke var til hovedpuder, nøjedes jeg med den ene dyne. Jeg købte også bogen om at indrette med loppefund og ankelstøvlerne, som jeg tror, jeg kommer til at få meget glæde af. Har længe ville have nogen, men har ikke kunne beslutte mig - for enten var de helt flade (og fede), men var det det, jeg ville have? Eller også for høje, så høje, at jeg ikke kan bruge dem til hverdag. Og altid meget dyre, hvilket jeg ikke har kunne få mig selv til at betale for dem, når jeg ikke vidste, om de i virkeligheden var meget... De her har en perfekt højde, så jeg stadig føler mig lidt pænere, men jeg kan gå i dem. Win! Og så kostede de 20 kr.

Derefter tog jeg videre til loppemarkedet ved Carlsberg (som åbenbart er der hver søndag), og der var vildt mange fede og spændende ting! Især fine retrokjoler, som jeg desværre ikke kunne være i. Fandt også et par flade Lola Ramonaer, men de var str. 36 (hvem der bare havde så små, fine fødder...). Så der købte jeg kun en dvd - thriller-gyseren The number 23 med Jim Carey, som jeg længe gerne har ville se. Og en bowlerhat til Rie.

Alt i alt var jeg vældig tilfreds med mine fund :o)
Jeg havde egentlig lyst til at hænge lidt mere ud, men havde ikke lige kunne finde nogen at hænge ud og drikke kaffe med, så i stedet tog jeg i Netto og hjem. Og så kom ham, jeg godt kan lide, spontant ud til mig om eftermiddagen. Så hyggeligt!

Nu er klokken allerede mange, og lige om lidt starter en ny uge :o)

Søndagstingeling

Godmorgen!
Søndag og gråvejr - men jeg synes faktisk, det er helt ok med lidt lavere temperature.
Var ude og drikke øl med gym-piger i går, men var ret tidligt hjemme - dels fordi jeg gerne ville op og have noget u i dag, men også fordi jeg bare var træt i går. Men dog havde jeg ikke forventet, at jeg ville vågne kl. 8 helt af mig selv! Lå og læste lidt, inden jeg stod op og tullede rundt og drak kaffe og hørte musik.
Og om lidt smutter jeg på loppemarkeder! Trænger til loppemarked og havde først tænkt, at jeg ville tage til Charlottenlund, men så gik det op for mig, at der både er lopper på Onkel Dannys Plads og på Carlsberg, og så er der jo ingen grund til at farte land og rige rundt, når jeg bare kan hoppe på cyklen.
Ønsk mig god loppekarma! Jeg vil gerne finde en find saftevandskande og måske noget prikket :o)

fredag den 27. juli 2012

Hurra-agtig

I onsdag købte jeg nye dansesko, hurra! Jeg glæder mig til at tage dem i brug, men det bliver først på mandag, tror jeg, for der er vist ikke noget social dans andet end lørdag, og der har jeg en anden aftale. I det hele taget har det været en lidt sløv danseuge for mig, da jeg mandag valgte det fra til fordel for at klappe en syg mand på hovedet, tirsdag var jeg ude at danse, men fik ikke danset så meget igen, da en ikke-dansende veninde kom og hang ud med mig. Og onsdag havde jeg også lavet en anden venindeaftale, før jeg fandt ud af, at der var dans. I går var der ikke noget, ej heller i dag. Do dansede jeg lidt i går, da jeg var med en af mine danselærere ude at køre med den fine højtalervogn og danse i KBHs gader - smaddersjovt.
Jeg kan mærke, at jeg i denne uge har haft behov for at dyrke nogle venskaber og se andre mennesker end dansefolk. Men på mandag skal skoene indvies, hurra!!!

I dag har jeg været semitidligt oppe for at skrive ansøgninger og vaske sengetøj, og snart cykler jeg ind til byen og mødes med Linda, som jeg ikke har set længe. Derefter skal jeg mødes kort med en anden veninde for at aflevere nogle ting, og så lidt tosomhed i aften. Weekenden bliver vældig familieagtig - først Cirkus Summarum med min niece, søster og hendes kæreste, inden jeg så skal i Tivoli med mine to kusiner og den enes to døtre, halleluja! Og så skal jeg drikke øl med gymnasiepigerne, hurra!! Håber på at finde noget loppemarked på søndag og satser virkelig på ikke at have tømmermænd!

God solskinsfredag :o)
(ok, jeg kan lige se, at jeg vældig hurra- og udråbsagtig i dette indlæg, men jeg ER altså så glad :o))

onsdag den 25. juli 2012

Endelig!

Endelig blev det sommer! Shit, hvor er det bare skønt. Og mage til fin sommerdag skal man lede længe efter :o)

Jeg havde fri i dag og ville egentlig starte dagen med yoga, men da jeg så, det ikke var min sædvanlige instruktør, der havde timen, blev jeg doven og gad ikke stå op. Blev så liggende i min seng til 9.30, drak en masse kaffe og ordnede nogle pengeting. Og så blev der købt billetter til Berlin sammen med ham, jeg godt kan lide :o) Jeg tror, det bliver verdens sjoveste og hyggeligste tur!

Da det var på plads, cyklede jeg ind til byen og købte lyse strømpebukser og nye dansesko, hvorefter jeg mødtes i park med ham, jeg godt kan lide. Bare lige lidt hygge i solen. Var rart at se ham. Selvom jeg ser ham tit og ofte. Og så skulle jeg klippes - men bare lige spidser, så det kan slet ikke ses. Det er jeg meget tilfreds med, for lige nu er jeg glad for lidt længde. Er mange år siden, jeg sidste havde så langt hår.


Da mine spidser var blevet studsede, cyklede jeg hurtigt hjem, hvorefter Birgitte dukkede op, så vi kunne køre på stranden. Vi var der først ved 18-tiden, så stranden var ikke længere et fluepapir, og varmen var til at holde ud. Og vi var i vandet! Jeg havde lidt frygtet det, men troede at B var sådan én, der kaster sig i bølgerne. Det viste sig, at jeg var langt mere frygtløs end hun - vandet var skønt!!! Koldt, men skønt, og da jeg først var under, vænnede jeg mig ret hurtigt til det og var slet ikke til at drive op igen. Jeg ELSKER at være i vandet.

Det har i sandhed været en smuk og skøn dag - flere af dem, tak! I morgen står den på job og yoga. Og så ved jeg ikke hvad... Havde oprindeligt en aftale med Nanna, men den er aflyst. Og der er vist ikke noget dans i morgen... Nu vil jeg læse - so long!

onsdag den 18. juli 2012

Bare tæer og kaffe

Godmorgen!
Se, mine tånegle har stadig lidt farve fra pedicuren før Roskilde. Gid man havde råd til og kunne tillade sig sådan en omgang en gang om året. Suk. I stedet får jeg det ca. en gang hvert andet år, nå!

Det er morgen og jeg har kaffe. Fandt lige ud af, at jeg stadig har de gamle liggende med smag, så jeg får mig en karamelkaffe her til morgen. Det ved jeg egentlig ikke lige om var det rigtige valg. Jeg skal ikke arbejde i dag, så jeg har tænkt mig at tage til yoga her om lidt. Og så skrive noget ansøgning, ordne praktiske ting osv. inden jeg skal mødes med nogle dansefolk og grille og øve lidt inden vi skal ud og danse i aften. Efter jeg kom hjem fra Roskilde har der faktisk kun været én dag, hvor jeg slet ikke har danset (og det var dagen efter Roskilde) - ellers har jeg stort set fået minimum et par timer hver dag. Det er rart. Men i går kunne jeg egentlig godt have undværet. Først havde jeg tænkt, at jeg ikke ville af sted. Men så havde jeg lyst.Og så mistede jeg lysten, men i sidste øjeblik hestede jeg ud af døren, uden at høre om der ville dukke andre, jeg kender op. Det gjorde der så ikke, så lokalet var fyldt med fremmede eller perifert bekendte... Tog en intro og ville så egentlig hjem - men endte alligevel med at blive hængende til 21.45. Selvom jeg synes det er lidt hårdt selv at skulle være så opsøgende for at komme til at danse... Er sgu stadig bare lidt grænseoverskridende at spørge de dygtige mænd, når jeg selv er lidt af en kegle, men jeg fik mig nogle fine svingom'er, selvom jeg ikke fik øvet mine nye moves fra mandagens workshop. Men det kommer jeg heldigvis helt sikkert til i aften :o)

Jeg glæder mig til i morgen, hvor jeg skal lave dinner for two - paella! Og drikke den gode vin. Kom til at drikke den ene flaske mandag aften, ups, fordi jeg havde lyst til et glas, og det var det eneste jeg havde. Altså, jeg drak den ikke selv - mere alkoholisk er jeg altså heller ikke, haha!

mandag den 16. juli 2012

Første dag efter ferie

 Sådan her ser jeg ud lige nu. Meget søvnig. Jeg har ellers sovet fortrinligt, jeg hader bare at stå op.
Virkelig. Og det er ikke en gang tidligt. Men jeg har vænnet mig til at stå op, når jeg vågner, her de sidste par uger af mit liv, hvor jeg har haft ferie. Ferien gik med: Roskilde, kysse, læse og danse. Det var det. Fik set en enkelt veninde og hendes baby. Jeg kunne virkelig godt bruge en uge mere, men i virkeligheden har jeg ikke særlig meget arbejde lige for tiden, så jeg burde kunne overleve.

Vældig sande ord!


Jeg så noget mere frisk ud i går ved 17-tiden, hvor jeg var jeg var ude og danse og fejrede den nye officielle Polkadot-day ;o) Endelig fik jeg taget den lille pilleæskehat i brug, hurra! Og kjolen er det også ALT for længe siden, jeg har brugt.

Nå! Skulle jeg aldrig have en kop kaffe mere? Omdrejninger!
Ha en dejlig dag, du som læser med.


søndag den 15. juli 2012

Inspiration

I går blev to af de bedste, jeg kender, smedet sammen på lovformelig vis.

Jeg har aldrig været specielt rørstrømsk omkring bryllupper, og det her var da også kun en borgerlig vielse, hvorimod festen vil stå en gang om et års tid, men jeg blev sgu lidt påvirket denne gang. 

Når jeg tvivler på kærligheden generelt, så prøver jeg at tænke på dem. Jeg ser så meget roderi og besværlighed og tvivl omkring kærlighed, men deres har altid været utvivlsom og fin og god. Det er godt at se. Det er godt at se, når min mave slår knuder eller mit hjerte endnu en gang er blevet knust.
At det kan lykkes. Og at nogle mennesker passer så godt sammen, og at det er rigtigt.
Og måske kan det også lykkes for mig, selvom jeg er en bange lille freak.

Tillykke til Dorthe og Søren - og Georg-baby, deres lille snut.

Swing ball

I fredagsvar jeg til det fineste swing ball i arbejdermuseets festsal. Folk var festklædte og smukke og dansende.

Festsalen med de røde faner...


 Rikke med den smukke gule kjole.


Mig. En lille tot havde løsnet sig fra min frisure under dansen...

Det ene orkester.


Mand med mange stemmer synger op til dans


Omkring midnat gik jeg kold som en anden Askepot og kunne dårligt nok formulere en sætning... Og det var altså ikke alkoholpåvirkning. 
Men en dejlig aften.

onsdag den 11. juli 2012

Meget Monetsk!


 Det er faktisk længe siden, jeg sidst var i Botanisk Have, men i dag var jeg der lige en smut på spontan promenadetur med en, jeg godt kan lide. Kom forbi disse åkander og følte mig næsten hensat til et fransk maleri. Hvis det havde været lidt mere sløret i det.

Onsdag med ferie på

Tidlig, tidlig morgenkaffe i en stor dyne. 5.20 er dog lidt for tidligt for mig, så jeg sov lidt videre inden jeg tog til yoga og bagefter besøgte veninde plus lille Mester Ester.


 Jazz Festival-dans. Først charleston og blues - derefter live musik ved bandet Her name and mine, som jeg har hørt en del gange før og måske tager ud og hører igen i aften, hvis ikke jeg går kold.


Lidt snydebilleder, for det her og det næste er faktisk fra i går, hvor jeg også var til dans på Kultorvet. Jeg hjalp både i dag og i går med at slæbe udstyr.
 

Dans dans dans!

tirsdag den 10. juli 2012

Feriesysler

Jeg har ferie i denne uge... Dagen i dag er gået med at vaske klamt og krøllet tøj fra Roskilde, drikke kaffe, høre Hello Saferide og læse blad og dårlig litteratur. Og om lidt skal jeg ud og danse, og så hjem til én, jeg godt kan lide.

Det har været en skøn Roskilde, nok den sjoveste ever! Jeg har godt nok været fuld nogenlunde konstant fra tirsdag eftermiddag, så jeg har en del huller i hukommelsen, men det har været den sjoveste lejr. Hvad vi troede skulle være 10 mennesker var pludselig 30, en masse skøre mennesker. Og nogle af de bedste. Vi afholdt vores årlige reception, dansede, tossede rundt og jeg fik holdt i hånden og kysset og kysset og kysset. Jeg fik dog ikke hørt ret meget musik...  En af dagene får jeg postet en hel røvfuld billeder fra Roskilde.

Men nu har jeg pludselig travlt!