lørdag den 30. april 2011

Genopstået

... Og pludselig var der gået en milliard år, hvor jeg ikke havde blogget. Det er jeg ked af. Jeg ved ikke... Min selvtillid er ikke på sit højeste i øjeblikket, og jeg tror, det har noget med det, at gøre. At jeg føler, at alt, jeg rører ved, bliver til skidt. Så jeg lod være.

Men nu vil jeg tilbage :o) Og vi starter med et morgenmadsbillede. Ingen hemmelighed, at for mig er morgenmad det bedste måltid. ikke mindst, når vejret er fint udenfor og man har tid til kaffe og at lave noget lækkert. Her omelet med svampe og høvlet parmesan, svitsede asparges med Maldon flagesalt og et skvæt lime, en tomat, en halv grape og dejlig kaffe, ahhhh...

Jeg har haft hovedpine de sidste dage, så jeg har ikke drukket kaffe - skønt at have sin morgenkaffe tilbage :o)

Om et øjeblik skal jeg til dans og så skal jeg hjem og gøre mig klar. Jeg har tænkt mig at smutte til loppemarked på Jægersborggade inden jeg skal til Vesterbro og forberede aftenen, hvor min lydproduktion skal afspilles - jeg er et rystende nervevrag over det, og det har gjort mig i skidt humør de sidste par dage. Det er bare SLET ikke blevet som det skulle, og jeg har været nødt til at lægge nogle pædagogiske speaks ind for at binde det lidt sammen, da jeg mistede min vinkel og røde tråd. Og jeg kan SLET ikke holde min egen stemme ud for tiden. Jeg plejer virkelig ikke at have noget problem med den, jeg er vant til den, men jeg er nok ude af træning. For det første lyder jeg mærkelig... Hæs og træt og oplæst. For det andet generer det mig, at jeg kan høre, at det ikke er studielyd, men optaget i min stue. Jeg ved ikke om det er noget andre bemærker, men det gør jeg!!!! Det lyder uprofessionelt. Øv. Så måske dør jeg af skam og graver mig ned efter i aften.

Ønsk mig held og lykke!

søndag den 10. april 2011

BlogolæumsKonkurrence - Vinderne!

for halvanden uge siden nåede jeg 100 faste læsere - og udskrev derfor i den anledning en lille konkurrence.

Jeg har nu udtrukket de to vindere - for der er nemlig to heldige vindere. Den første jeg udtrak ville få fortrinsret til at vælge hvilket af de to fine par øreringe han/hun vil have.

Jeg skrev 24 numre op på små lapper papir, krøllede dem sammen og trak så to. Den første jeg trak var mig selv, haha, der havde kommenteret på en af kommentarene. Men jeg er jo desværre ikke selv med i konkurrencen, så jeg trak en ny.

De to vindere er:
14: som er Rikke.
17: som er Helene.

Rikke er så førstevælger. Jeg skriver mails ud til begge. Tillykke til Rikke og Helene! Jeg håber, I bliver glade for de fine øreringe.

Og så håber jeg, at jeg snart kan afholde endnu en konkurrence, for det er sjovt!!!

TAK fordi så mange deltog! I er skønne læsere :o)
Klokken er 19 og jeg lukker konkurrencen!
Jeg trækker og offentliggør de to vindere lidt senere - hang on! :o)

lørdag den 9. april 2011

Hjemme hos mig

Lidt stemningsbilleder hjemme fra mig i dag. Jeg prøver på at ordne praktiske ting og skrive ansøgning - på én gang. Typisk mig.


Er efter X antal kopper dejlig kaffe gået over til te. Et tip: i Netto i denne uge har de én af mine favorit yogi-teer til 18 kroner. Det er altså 11 kroner billigere end hvad de normalt er at finde til i helse-bikser. Den hedder Women's Tea og er med ingefær, appelsinskal og kamille og er mildere end dem, jeg normalt drikker. Hvorfor den liiiige er for kvinder, ved jeg egentlig ikke, men den smager dejligt :o)


Dejlig morgensmoothie med masser af ingefær, skovbær, lidt banan, yoghurt, vaniljepulver og appelsinsaft. En dejlig start på morgenen indtaget med smukke og retroagtige sugerør :o)


Så fik jeg - efter et år - afprøvet selvudløseren på mit spejlrefleks. Det gik så ikke så godt, hæhæ. Synes, det sidste billede er fint, men til gengæld heeeeeelt utværet. Men så kan man ikke se mine rynker, og det er jo også meget rart. Jeg er klædt i farver i dag - og prikker på alt. Prikker må der til!!!!


HUSK at jeg i morgen aften trækker vinderne af konkurrencen, hvor du kan vinde fine øreringe :o) Jeg glæder mig til at udtrække vinderne!

Dagens mand i sort/hvid

Normalt er jeg overhoved ikke til en fyr som Pete Campbell i Mad Men. Han er alt for dengset, vandkæmmet- og så er hans karakter jo ofte ikke særlig sympatisk. Men med lidt skægstubbe og i sort/hvid er det jo en helt anden snak!! Så bliver Vincent Kartheiser, som han egentlig hedder, jo helt hot :o) Damn, han er cute på det her billede!

fredag den 8. april 2011

Hår(de) tanker!

Jeg er PSYKO-TRÆT af mit hår! Prøv lige at se på det en gang. Grimme, tunge garn! For det første, så bliver jeg jo ved med at klippe mit eget pandehår uden at være god til det - hvilket resulterer i at jeg mere og mere ligner en spade. I virkeligheden bør jeg lade det gro NU og få frisøren til at gøre noget ved det... For det andet... Så er jeg ikke blevet klippet i et halvt år - og mit hår gror som ukrudt. Ej, jeg kan slet ikke holde ud at se på det, det ligner jo en optrevlet gulvmobbe.
Jeg vil virkelig prøve på at finde penge til en klipning, når der kommer penge næste gang. Og det skal være kortere.

Jeg kan rigtig godt lide følgende frisurer:
Ja, den første her er ret kort. Og mit hår behøver ikke blive SÅ kort, men jeg vil gerne hen i noget i den retning. Noget der ikke er så tungt. Jeg har også indset at længere hår ikke klæder mig pga. min meget korte hals. Det lange garn får det simpelthen til at se ud som om mit hoved er sat direkte fast på min krop. Så jeg vil som minimum have mit hår fri af skuldrene.
Og det må GERNE være noget pjusk-agtigt. Denne her frisure synes jeg, er ret fin MEN det ligner noget jeg har haft tusindvis af gange før - og som jeg egentlig aldrig rigtig er glad for.

Jeg ved ikke... Hvis du skulle have et godt forslag, så er jeg meget modtagelig - og vil være evigt taknemmelig :o)

torsdag den 7. april 2011

Hvad blev der af... foråret???

Lige et hyggebillede fra i lørdags, hvor det var sommer. Siden da er det åbenbart blevet efterår, og udenfor mit vindue regner og blæser det. Not nice!

Det er sjovt at være i praktik, men lidt hårdt at sidde ned. Heldigvis har jeg indtil videre ikke slækket på træning, så det hjælper lidt på det at komme ud og røre sig bagefter. Men det er hyggeligt at stå op til noget og komme ud og sidde og skrive eller hvad jeg lige laver. Selvom jeg lidt får samme følelse, som sidst jeg var i praktik på et blad - når dagen er omme føler jeg ikke rigtig at jeg har produceret noget. Fordi meget tid også går med at sidde og læse nyhedsbreve fx. Men det er også hyggeligt.

I dag skal jeg ud og interviewe en skuespiller. Det glæder jeg mig til! Hun lyder rigtig sød.

Ellers sker der ikke meget her. Men du kan gå ind på Pigetv og læse min reportage fra X Factor-finalen (dog uden billeder, men dem kan du jo se her) eller artiklen Hvad blev der af ... Dem fra Venner, som bliver lagt op i dag. Jeg har også skrevet en Hvad blev der af... dem fra Felicity, som ligger der nu.

Efter interview skal jeg ud og købe lidt kaffer til maskinen, til træning og i Cinemateket og se Månedens film. Hej for nu!

tirsdag den 5. april 2011

Landsindsamling for Kræftens Bekæmpelse

I søndags havde jeg en aftale med Dorthe, Søren, Nanna og Stine om at vi skulle ud og samle ind til Kræftens Bekæmpelse. Vi havde alle tilmeldt os Ydre Nørrebro-området, da det er dér Dorthe & Søren bor. Og de inviterede nemlig efterfølgende på sen frokost.

Men for mig startede formiddagen hos Nanna, der havde inviteret på morgenmad - nybagt boller, friskpresset rødebedejuice og kaffe - hyggeligt!
Nanna og hybenmarmelade.


Smuk Nanna.



Derefter var vi klar til at forcere opgange og trapper! Nanna var chefindsamler i vores tomandsgruppe og havde dermed ansvar for bøsse og taske ;o) Vi fandt hurtig en arbejdsdeling - jeg ringede på dørklokkerne og så skubbede Nanna døren åben og gik forrest op. Så skiftedes vi lidt til at banke på, Nanna førte for det meste ordet, mens jeg havde ansvaret for brochurerne der skulle ind til de ikke-åbnede døre. Nanna åbnede for brevsprækken, og så puttede jeg brochuren ind. Team Work, når det er bedst!!!!!


Så skulle vi have talt pengene! Jeg gættede på 692 kroner mens Nanna var mere optimistisk og gættede på over 800 kroner.
Men ingen af os havde ret! Vi havde samlet 1075, 50 kroner! HURRA!


Hjemme hos det søde værtspar sammenlignede vi resultater. Dorthe og øren fik mest med over 2000 kroner! Men vi havde altså også en hel del opgange, som vi slet ikke blev lukket ind i :o( Hele seks, mener jeg.


Uhm, lækker forret!!!!


Dorthe havde også bagt muffins.


Efter mad, kage og kaffe gik vi helt kolde af træthed. Stine var så træt, at hun begyndte at vrøvle og sige søde ting :o)

I dag - to dage efter - er min lægge HELT smadrede af at gå på trapper! Jeg er rimelig skuffet over min læg-form, for SÅ mange opgang havde vi jo altså heller ikke, men mere skulle der åbenbart ikke til.

søndag den 3. april 2011

Det har været en dejlig weekend! Og jeg har taget et tons billeder, sådan ca., som jeg glæder mig til at lægge op her snarest mulig. Men det bliver ikke i aften. Er monstertræt efter indsamlingen for Kræftens Bekæmpelse og i morgen venter første dag i praktik - Wish me luck!

Jeg vender frygteligt tilbage ;o)

fredag den 1. april 2011

En opdagelse af dimensioner!

I går aftes tog Stine og jeg på Ørsted Ølbar for at fejre et af Stine perifært bekendskabs fødselsdag. Jeg havde ikke før været på Ørsted Ølbar men det var et hyggeligt sted - med stort set KUN mænd! Nu skal det lige siges at foråret er steget mig til hovedet, så jeg er fuldkommen drengegal for tiden og nok snart redder mig et hold i nakken, fordi jeg konstant vrider hovedet af led for at kigge på alle de søde mænd, der går ude i forårslandet! Så det var ikke skidt at arrivere til en bar fyldt med mænd!

Bordet med fødselsdagen var fyldt fuldstændig op da vi ankom, og da vi alligevel ikke kendte nogen, placerede vi os i baren, hvor vi havde mange filosofiske snakke!

Nå, men nu til opdagelsen... Da vi kom ud og jeg låste min cykel op, opdagede vi, at grenene på træet ligesom havde dannet en krans omkring lyset fra gadelygten! Se selv:

Wow! "Skynd dig at tage et billede!", råbte Stine og jeg gjorde som hun sagde, selvom jeg nok ikke havde behøvet ligefrem at skynde mig. Gadelygter og træer løber sjældent særligt langt - og da slet ikke pludseligt!

Men sådan så det altså ud......

Fredagshalløj



SÅ er der bagt kage til blogger-kaffeslaberads i aften, hvor jeg får besøg af fem skønne damer! Opskriften har jeg prøvet en enkelt gang før, og jeg har den fra en svensk blogger, der hedder Ida, og kagen hedder Marmorerade Brownies med Hallon. Hallon er et af mine yndlingsord på svensk. Det er bare så anderledes end dansk og fx norsk (hvor hindbær vist nok hedder Bringebær). Og da jeg var i Stockholm boede jeg et sted som hed Hallonberget, altså Hindbærbjerget, hvilket lyder som noget taget ud af noget Astrid Lindgren eller Mumidalen... At det så bare var noget forstadsbeton er en helt anden snak ;o)

Nå, men jeg håber, kagen er blevet god. Den ser god ud og dufter himmelsk. Jeg har smagt en lille snis fra den ene ende, men det var svært at få et ordentlig udtryk - ikke mindst fordi kagen skal være køleskabskold. Jeg har givet den ret lang tid i ovnen, for sidst jeg lavede den blev den FOR klæg. Selv til min smag! Så nu står den på køl og hygger sig.

Ellers er dagen gået med dans, indkøb, lidt ude i den rare luft og ansøgninger. Har søgt en hel bunke uopfordret på biblioteker. Nu er det jo min hensigt at læse en ny kandidat til efteråret, så jeg kan blive bibliotekar - og så skal jeg for det første have mig et job i mens, så jeg kan leve, men det ville jo også være rart med noget erfaring. Rigtig rart.

Men på mandag starter i øvrigt praktikken! Så man man lige mig.

BlogolæumsKonkurrence!

Da jeg i går opdagede at jeg havde nået faste læser nummer 100, fik jeg enormt meget lyst til at lave en konkurrence og gik straks i tænkebox. Min økonomi begrænser jo præmiens omfang en del, så jeg skulle også tænke lidt økonomisk. Overvejede at finde et smykke i HM, men syntes det var lidt kedeligt og upersonligt, men så kom jeg i tanke om at jeg jo havde tænk mig at smutte forbi Camille og Sarahs shoppeaften om aftenen, da jeg alligevel befandt mig på Østerbro - og her kunne jeg nok finde noget fint!

Camille er indehaver af bloggen Hverdagshjem og har indtil for nylig designet og solgt sit eget tøjmærke, Miss Vera. Sarah sælger retrostof under navnet Flittig Lise.

Jeg købte lidt stof til mig selv, så jeg kan sy nogle nye puder til min sofa i fine farver og mønstre, og så udvalgte jeg et par Cupcake-øreringe fra Camilles restlager til min konkurrence, men da jeg fortalte Camille om om min blog-o-versary, var hun så sød at smide et par øreringe mere i puljen :o)

Derfor kan jeg nu stolt fejre at jeg har rundet de 100 faste læsere med at udlove to sæt øreringe fra Miss Vera! Du har altså hele to chancer for at vinde, og når man tænker på hvor mange der deltog til min sidste GiveAway, så har du altså pænt gode chancer for at blive ejer af ét af de søde par øreringe - der lige passer til foråret!

Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget her med din emailadresse - så trækker jeg lod om øreringene på næste søndag - d. 10 april! Den første jeg udtrækker får førsteret til at vælge mellem de to sæt.

Held og lykke!