lørdag den 26. februar 2011

Sort Spejl



I aftes var Nanna og jeg til Late Night-arrangement i Cinemateket, hvor de viste Arcade Fire-filmen Miroir Noir.

Den var vildt fed, og man fik så herremeget lyst til at skulle til Arcade Fire-koncert, haha.
De er er nok i virkeligheden et af mine yndlings nyere bands. Jeg ELSKER den energi der er i musikken, forsangerens stemme, violin-pigerne.

Jeg kan tydligvis huske første gang jeg hørte dem. Det var inde på Universitetsradioen, hvor Nanna og jeg skulle være værter sammen og jeg led frygtelig meget af ulykkelig kærlighed. Jeg tror det må have været i september 2005, og Nanna sagde "Vi skal spille Arcade Fire, kender du dem? De er canadiske og har lavet et album der hedder Funeral", og så spillede vi nummere Haiti.

Jeg har desværre kun hørt dem live EN gang - og det var på Roskilde i 2007, regn-året. Hele ugen var gået med regn og torsdag, hvor festivalen skulle åbne, sad jeg nede i lejren sammen med de andre og bandede og svovlede over vejret. Men så blev det endelig tid til at komme ind på pladsen og vi gik i samlet flok ned til Grøn Scene og stod oppe foran og hørte et brag en Arcade Fire-koncert. Damn, det var fedt!

Da jeg i efteråret mødte min daværende kæreste, Jonas, kan jeg huske, at han skulle til Arcade Fire, næsten lige da vi var begyndt at skrive sammen på Elitedaters, og jeg sagde, at han skulle sende mig en tanke, år de spillede min yndlingssang, den hvor de synger HEY! (No cars go).

Åh, jeg gad godt, at de skulle spille på Roskilde igen - hvor kunne det bare være fedt!!!!

Nå, nu venter dagens træning, og bagefter skal jeg hjem og pakke lidt sager. Tager nemlig hjem til mine forældre resten af weekenden, hvor jeg har tænkt mig at lave fødselsdagsmiddag og spille en masse Kinect. Maria kommer også til fødselsdagsmiddag i morgen.

Hav en dejlig weekend, du som læser med! Møs.

fredag den 25. februar 2011

Smukt fra morgenstunden


En af mine yndlingsfilm, som jeg desværre kun har på VHS fordi jeg er gammel. Har lidt lyst til at se den igen... Og Irene Jakob er så smuk og fin.

torsdag den 24. februar 2011


Jeg ved godt, at jeg brokker meget. Og nu gør jeg det igen. Fik endelig taget mig sammen og kom til tandlæge for første gang i mange år... Pga. den plombe som faldt ud for efterhånden længe siden. Jeg mente, at der var røget noget af tanden nu også.

Jeg havde så FEM huller og tanden med den manglende plombe skal rodbehandles.

Overslaget lød på i alt 13.000 kroner.
Og jeg har jo INGEN penge. Det er netop lykkedes mig at få lukket nogle huller, så jeg p.t. ikke er bagud med at betale banklån tilbage, har plus på lønkonto og ikke overtræk på budgetten. Men det holdt også hårdt i sidste måned, hvor jeg i alt indbetalte 12.500 på budgetten udaf mine dagpenge.
Alle mine overdskydne penge for denne måned er netop gået til dagens tandlægeregning på 2000 kroner.

Har brugt HELE dagen på at sidde og tude over det lort. Jeg er bare så ked af det.... De sidste par dage har jeg brugt på at tude over ikke at have penge til at tage med to af mine bedste veninder til New York, og nu kan jeg så hyle over, at jeg skal skaffe 11.000 kroner til min katastrofe af en mund med sygt tynd tandemalje der gør, at jeg vildt nemt får huller i tænderne. Og det gør jo ikke sagen bedre at jeg lider af galoperende tandlægeangst, der gør, at jeg har været så idiotisk at blive væk fra tandlægen i tre år, så det nu står så grelt til. Jeg HADER mig selv lige nu. Helt indædt.

Vil se at komme op til forundersøgelse på Tandlægeskolen for at se om de ikke kan tage mig. Og bare rodbehandlingen til en start. Det SKAL de simpelthen... Jeg har jo ikke 6000 til den behandling. Har p.t. 650 kroner på den konto, der bl.a. er opsparing til tandlæge... Er jo ligesom ikke nok.

Og får det ikke skal være løgn, så skrev jeg for to uger siden den bedste ansøgning, jeg har skrevet i mit liv og tænkte, at hvis jeg ikke kom til samtale på den, så kunne jeg lige så godt opgive. Jeg kan ikke gøre det bedre. Jeg solgte mig selv så godt jeg kunne og kom helt uopfordret med gode idéer til initiativer, jeg ville tage. Og den fik jeg så afslag på i dag.

Jeg har ikke kunne spise hele dagen, fordi jeg har ondt i hele munden og i maven over de penge. I dag skal bare slutte. Nu.

onsdag den 23. februar 2011

Iskaffe

Sidder i bibliotekets café og drikker iskaffe - najs. Der er gået en time med at hjælpe en lidt forhutlet dame med at skrive en mail. Hun spurgte manden i skranken, men han havde ikke tid, så jeg sagde, at det kunne jeg da godt lige hjælpe hende med. Hun snakkede desværre bare fanden et øre af, haha. Så gik der lidt tid med at finde ud af at bruge bibliotekets netværk og NU sidder jeg og prøver på at tage mig sammen til at lave noget fornuftigt.... Hm. Wish me luck!

IKEA-fund


To små skåle til 22 krone.

Mig og mig selv.

I går sendte Anne mig det her billede - Nat hele tiden. Og det kan mit lille ego jo godt lide, for JEG er Nat!!!! Hæhæ, mig mig mig heeeeeeeeeele tiden.

Jeg sidder i sofaen med dyne og ordner småting. Tjekker netbank, drikker kaffe og hører fransk musik. Jeg skal først træne i aften, hvilket er helt underligt, da jeg jo altid træner formiddag.
Når jeg er kommet i tøjet, vil jeg sætte mig ned på biblioteket og skrive ansøgninger. Måske kommer Maria og joiner mig. Vi var i øvrigt i IKEA i går, hvor jeg gik amok og købte en salatslynge og to små skåle til 22 kr, haha. De er i øvrigt sygt fine og tresser-agtige, så jeg skal lige have taget et billede af dem senere.

tirsdag den 22. februar 2011

Ro, ro, ro din båd....


Fin sommerkjole som jeg meget godt kunne tænke mig at sende bud efter, hvis den stadig er i mit størrelse på fredag, når (hvis!!!!) mine dagpenge kommer. Den er fra Topshop og koster 36 GBP. Meget sød og 50er-agtig. Og jeg kan også sagtens have den på til min fødselsdagsfest næste lørdag!

Fastelavn er mit navn!

Nå, men jeg gik jo endelig i gang med niecens fastelavnskostume i går. Det var ikke helt uden problemer, men her kommer en minireportage fra projektet, omend sydelen fotomæssigt er lidt mangelfuld. Måtte jo koncentrere mig!!!

Da jeg cyklede forbi FLO med hendes præmie den anden dag, tegnede jeg en af hendes datters elefanthuer af på et stykke papir. Det kunne jeg nu overføre til mønsterpapir.


Så skal der klippes - det jeg frygtede mest. Jeg HADER at klippe, men jeg havde købt ny saks, så det gik snip-snip-snip :o)


Nå men jeg finder da liiiiiiige det rette mønster og tegner den rette størrelse af!
Projekt find grønne streger... Og jeg er farveblind overfor grøn, hvilket gjorde denne skattejagt til et helvede. Men det lykkedes efter en times tid liggende på gulvet med røven i vejret.


Når man bor småt, må man tage gulvet i brug som sybord.
Nu skal stykkerne bare klippes ud!

Og SÅ startede problemerne... Det er ikke fordi jeg ikke kan finde ud af det, jeg tænker mig bare ikke ordentligt om og laver nogle helt idiotiske fejl! Først havde jeg lagt blusens forstykke forkert på stoffet. Stykket skulle lægges op af stoffets fold (det lå dobbelt), hvilket det også gjorde... Jeg havde bare vendt det den forkerte vej! NÅ! Så må jeg klippe den dobbeltlagte side op og sy de rigtige sider sammen, så der kom en syning hele vejen ned gennem forstykket. Men så kunne jeg jo bare prise mig glad for at der skulle en tv-skærm på forstykket som fylder det meste... Godt så. Efter at jeg har syet ærme- og kropssømme sammen, går det så op for mig, at jeg nok i virkeligheden har mistolket hvad der var ret og vrang på stoffet. Jeg syntes bare umiddelbart at vrangsiden var pænest og mest ensartet, den anden side var så fluffy... Så nu er kostumet altså konsekvent med vrangsiden udad. Flot, Natascha.

Så skulle det første ærme sys på, og det var lidt nørklet, fordi det jo ikke er så stort. Men det gik og jeg var pænt stolt af mig selv, da det var sat på. Indtil jeg altså opdagede at jeg havde sat på forkert på, så syningerne vendte udad! Vor herre bevares, frem med opsprætteren.
Men så gik det egentlig ok resten af vejen. Lidt småtteri hist og her, så jeg måtte pille op, men ikke noget alvorligt.

Nu er det altså færdigt, og hvis man ser bort fra at nogle af syningerne på oplæggene er liddt skæve og benene ikke er fuldstændig lige lange, så synes jeg selv, at det er blevet ret godt!




Dog er det lige gået op for mig, at Teletubbierne jo har ører.... Men jeg ved ikke lige hvordan jeg skal greje dem. Det må jeg lige tænke over - og hvis DU har et godt forslag, så modtager jeg det med kyshånd :o)



Dipsy, den grønne Teletubbie!
Og ja!!!! Jeg har købt stof i den helt falske teletubbie-farve. Men da jeg var i stofbutikken og droppede rød til fordel for grøn, tænkte jeg, at teletubbien da sikkert var sådan en flot græsgrøn! Jeg kunne ikke liiiiiiiige huske, at den faktisk er limegrøn. Suk. Heldigvis er jeg sikker på at min niece på halvandet år er ret ligeglad.

Jeg skal muligvis se hende på søndag, og så glæder jeg mig til at vi skal afprøve kostumet. Bare det passer. Mønsteret var til et større barn, men jeg tænkte at det nok var meget smart, da hun så kan have godt med tøj indenunder. Og så regner jeg i øvrigt med at det er en fordel at hun bruger ble, så hun får den rette, lidt tunge, teletubbie-form :o)

Smukke!

Damn, hvorfor er man ikke ligeså smuk og fin som Alexa???? Og hvor er den bare fin, den her kjole...

mandag den 21. februar 2011

Mandag morgen-blues med kreativt islæt

I går var Marie og jeg i Cinemateket og se Hitchcock-klassikeren Rebecca fra 1940 med introduktion af Maries (og da også til dels min) store helt Bo Tao Michäelis. Det var rigtig fint, men jeg var SÅ træt, at jeg efter 10 minutter faldt i søvn, haha. Derefter kæmpede jeg for at holde mig vågen, hvilket lykkedes i minimal grad, men dog så jeg fattede pointerne i filmen. Jeg må have været vågen i de minutter der skete noget afgørende, haha.
Hjemme spurgte en fb-ven på chatten hvad jg havde lavet i weekenden og første tænkte jeg "ha, ikke en skid", men da jeg så remsede op, så havde jeg ikke været helt så ivirksom som først antaget :o) Fredag trænede jeg og var til noget afskeds-halløj for en pige, som jeg kender fra det kursus jeg var på i efteråret. Det var superhyggeligt og startede om eftermiddagen, så jeg kunne være hjemme til x faktor, haha. Egentlig skulle jeg have været videre til en anden fest, men det aflyste jeg allerede om formiddagen efter træning, da jeg godt kunne mærke, at jeg slet ikke var oplagt.

Lørdag trænede jeg igen om formiddagen, først dans og så en times nazi-yoga som jeg bare slet ikke var gearet til, men stadig har glæde af i kroppen her til morgen. Najs. Eller ikke. Det var bare for komplicerede øvelser for mig, og i forvejen svedte jeg som en hest efter dans. Ved nogle af stillingerne tænkte jeg seriøst, at jeg ikke ville komme ud af dem igen! Og så lavede hun hverken sådan en "kom til stede i rummet og dig selv"-øvelse i starten ELLER afspænding til sidst - jeg kom primært for afspændingen, haha.

Hjemme fik jeg bagt fastelavnsboller, men ærgrede mig over at jeg var så træt at jeg ikke kom i gang med niecens fastelavnsdragt. Om aftenen kom Nanna og Phil en tur. Vi skulle have spillet spil, men endte med bare at sidde og snakke, spise fastelavnsboller og drikke lidt vin. Men jeg var så træt, at jeg endte med at smide dem ud kl. 23. Jeg havde nemlig skumle planer om at tage til audition på latinmix-uddannelsen næste formiddag og ville gerne have god søvn inden.

Tog til auditionen og det var meget sjovt, men det blev ikke lige i denne omgang at jeg skulle være instruktør :oD Bedre held næste gang. Men vi fik da danset igennem i halvanden time med to gode instruktører + cykelturen til Valby, så dagens træning var da i hus.

Derefter skyndte jeg mig så i Cinemateket for at få en lur, hahahaa!
Da jeg kom hjem var jeg bare stadig stenet, så jeg spiste tidligt, ringede til mine forældre, læste lidt og faldt så i søvn kl. 21.
Klokken 21!!!!! Sagde b-mennesket. Vildt. Jeg aner ikke hvornår jeg sidst gjorde det. Ikke en gang da jeg arbejdede i Allerød og skulle op kl. 5, tror jeg. Og så sov jeg så til kl. 6, slumrede videre til 7, hvor uret ringede, lå lidt og læste blog og vågnede til klokken 8. Og nu er jeg så oppe. Men jeg føler mig bare stadig ikke udhvilet og frisk. Men måske er det bare sådan en "mit liv har ingen mening"-ugidelighed og ikke træthed jeg føler. Jeg har lidt svært ved at skelne mellem de to.... Jeg har hovedpine og føler mig uoplagt... Har kaffe og er netop så småt gået i gang med det fastelavnskostume, mens jeg hører en radiokanal med swingmusik på itunes. Jeg har en tre timer før jeg skal til Vesterbro og træne. Ved ikke om jeg orker to timer, men kan da i hvert fald tage én, nu hvor yndlingsinstruktøren ekstraordinært har timer, hurra!

God mandag til alle folk!

lørdag den 19. februar 2011

Fastelavnsboller

Mums, gæt lige hvem der har bagt fastelavnsboller?
Mig!

Jeg brugte en opskrift som jeg fandt hos Astrid i stedet for min mors, som jeg plejer at bruge. Dels for at prøve noget nyt, men også fordi Astrid havde fundet på at putte toblerone i sammen med kagecremen, læks!
Og bortset fra at det meste af cremen som sædvanlig løb ud (HVAD gør jeg galt) på trods af at jeg havde købt noget såkaldt "bagefast" creme, så er de blevet ret så gode. Synes jeg.


Om et øjeblik kommer Nanna og Phil. Vi skal spille spil. Jeg er megatræt lige nu, selvom jeg intet har bedrevet i dag udover en times dans, en yoga og så der her bagning. mine øjne svider og jeg har lyst til at sove. Skal også tidligt op i morgen...

God aften til alle!

torsdag den 17. februar 2011

Cold Weather (filmen, ikke temperaturen udenfor)


Har netop været i Cinemateket og se gratisforevisningen af månedens film, Cold Weather. En film som viste sig at være lige efter min smag og helt perfekt - se den!!

Filmen handler som Doug, der er flyttet ind hos sin søster i Portland efter at have droppet sit studie i Chicago, hvor han har læst kriminalvidenskab. Han har umiddelbart ingen planer om at læse videre lige nu, men tager et helt ligegyldigt og håbløst arbejde på en isterningefabrik (ja, det vidste du nok ikke lige fandtes!), hvor han får en ny ven, dj'en Carlos. I virkeligheden vil Doug gerne være den nye Sherlock Holmes.

Da Dougs ekskæreste dukker op i Portland for kort tid efter at forsvinde, tager hans monotone liv en mere dramatisk drejning og han får brug for al den detektivviden som han kan diske op med :o)


Filmen er SÅ fin og sjov. Den er fjollet og tosset, men gakker ikke helt over, fordi det skøre vejes op af filmens æstetik. Lange, stille scener, hvor man ser de eftertænksomme hovedpersoner og billeder af de temmelig trøstesløse omgivelser i Portland.
Skuespillerne er helt perfekt castede og virkelig dygtige og søde :o)



Jeg overvejer en lille smule at gå ind og se den igen ;o)

Gutenmorgen

Langsom morgen, svært ved at stå op efter tre-fire timers søvn (igen!).
Rockabillyradio på itunes, kaffe, skyr med banan i limesirup fra desserten i går, og nu har jeg egentlig travlt.
Mødes med veninder på Plenum.

Hav den dejligste torsdag!!! Gud, er det allerede torsdag?!?? Var jo lige mandag!

onsdag den 16. februar 2011

Et outfitbillede

Nu er jeg jo ikke den type blogger der poster daglige billeder af mine outfits. Dels fordi jeg ikke gider, dels fordi jeg ikke har nogen til at tage billedet og så bare fordi. Men til Annes fødselsdag forrige lørdag tog vi sådan ca. 150 billeder. Bl.a. en masse af mig. Dem har jeg barberet ned til knap 40 billeder og prøver ydermere på at skære den mængde ned, så jeg kan lave et fornuftigt indlæg med dem herinde, haha! Vi tog mange sjove!

Men indtil videre bare mig, der poserer!! Lidt træls af mit hår forsvinder i baggrunden - jeg HAR altså hår ;o)

bluse - Føtex, nederdel - loppemarked (men Nørgaard), bælte - Lånt af Rie, sko - Office London

Dagens mand i sort/hvid

Tom Waits

onsdag i mit hjem

Sidder lige og stener med grunge på yousee-play - som jeg ikke er imponeret over. Brugte halvanden time i formiddags på at oprette mig, skaffe et kodeord og fatte, at jeg som mac-bruger IKKE kan afspille downloaded musik derfra, medmindre jeg skifter styrersystem. Og det gør jeg ikke. Dog kan jeg stadig streame, og det er jo ok...

Dagen er gået hurtigt. Har ordnet en del praktiske ting, bagt brød og købt ind til jeg får gæster her til aften, fire piger fra min gymklasse. Det har været min tur til at invitere i lang tid, men det er så svært at finde en dato, hvor alle kan. Men nu er det lykkedes.

Vi skal have en pastaret med spinat, champignon, pastrami og parmesan, og til dessert skal vi have en ret fancy citruscreme, som jeg tror er et hit :o) Mere om det senere.

Derudover, så fortsætter sagaen om min praktik, der stadig trækker ud pga. noget administrativt- christ altså. Hm. Det er vist det, der sker her... Almindelige ting. OH jo! Får årligt lavet en livmoderhalskræft-test fordi jeg havde celleforandringer for seks år siden og derfor fik foretaget et keglesnit - og den fik jeg lige svar på i dag. Den var helt normal, så hurra for det!!!!

Glæder mig til:
- at se vintergækker
- Roskilde med PJ Harvey og The Tallest man on Earth
- Udendørs loppemarkeder med kaffe i hånden
- weekendens hyggeri
- de to næste dages dans
- min fødselsdag som er om PRÆCIS to uger, hurra!
- vandretur i Norge til sommer som snart skal planlægges
- det glas vin som jeg har planlagt at drikke senere, muahhaha.

Lige nu er jeg lidt rastløs....

tirsdag den 15. februar 2011

En lille fjer på.


Jeg er lidt vild med de her øreringe, som The Cherry Blossom Girl viser på sin blog.
De er lavet af den svenske smykkedesigner Maria Nilsdotter, der har mange fine ting, bl.a. er jeg ret vild med hendes flagmusesmykker.

mandag den 14. februar 2011

Visværdigt!


Må lige vise et billede, jeg fandt i gemmerne - først kunne jeg ikke huske, hvor jeg havde fundet det :o( men jeg er lige blevet gjort opmærksom på at det er ham her, der har lavet dem. Og gør dig selv den tjeneste og gå ind og se og grin, for damn, der er mange sjove sager!!

DE er da for sjove!! Ok, jeg ville nok ikke ligefrem gå med dem, men hvis man har haft dem på, så kan man da med sikkerhed sige, at man er gået i hundene, HAHAHAHAHAHAH!

Lynvisit

Dagen i dag er gået med træning og renden rundt på Amager. Jeg skulle bl.a. købe mønsterpapir og på biblioteket og lede efter velegnet mønster til niecekostumet, meeeen det blev også til en tur i Amager Centret (taskeshopping, se forrige indlæg) og Netto, hvor jeg ville købe ind til fastelavnsboller. Men skæbnen ville at jeg ikke kunne gå ingredienserne, så jeg måtte også lige i Kvickly og købe bagerfastelavnsboller til når jeg fik Nanna på besøg, og en til min flinke nabo.

Og så fik jeg Nanna på lynvisit :o)


I anledning af Valentines Day fik hun Mumi-kærlighedskruset og hjertetallerkenen. Læg liiiige mærke til min nye dug - som Nanna så fint betegnede som den mest Natascha-agtige dug man kunne få. Hvilket jo er ganske sandt :o) 80 kroner i Netto i denne uge. Og den er altså mindst dobbelt så stor som den syner her.

Shopping

På trods af at jeg absolut ingen penge har, så har jeg altså shoppet. Jeg kom til det. Fy, Natascha, skam dig. Jeg var en smut i Vila og faldt over denne taske...
Jeg har været tæt på at købe en lignende i HM med flettede bånd foran (den som findes i grøn, sort og brun til 179 kroner), men jeg har simpelthen syntes at den så FOR falsk ud (sorry Rie, det synes jeg lidt), men jeg synes den her er meget, meget pæn af ikke-læder at være. Jeg elsker læder, så jeg har det lidt svært med ikke-læder, hæhæ.



300 kostede den, og jeg er vildt glad for den allerede, for min mac passer perfekt ned i den :o)

(jeg synes altså, at jeg ser mindre fed ud i virkeligheden end på det her billede!!!)

søndag den 13. februar 2011

På stoffer!

Udover at jeg den sidste uges tid har været på uhørt mange forskellige stoffer skaffet gennem læge og apotek, så var mit mål med at stå op i går ganske konkret. Altså, udover rastløshed og lyst til at nyde det ganske smukke vejr ;o)

Jeg har nemlig i sinde at sy min niece et fastelavnskostume. Jeg har vist ikke fået fortalt det, men ungen er BESAT er Teletubbies. Den der lille spirrevip på knap halvandet ELSKER de der sære og kulørte tingelinger, og har - fandt jeg ud af - hele sit meget begrænsede ordforråd derfra. Ungen siger primært tre ting : HEJHEJ! Åh-åh og StooooKra, som betyder Stort Kram, hvilket jeg syntes var enormt nuttet, indtil jeg fandt ud af at det kom fra Teletubbies. Når de dukker op på skærmen bryder hun ud i et kæmpe smil og vakler med udtrakte arme hen mod skærmen, mens hun råber HEJHEJ!!! Det ser såååååååå morsomt ud. Hun gør det samme, når de siger Stooooort Kram! Og så gå hun hen og krammer en. Hæhæ. De små film som vises på teletubbiernes maver en gang imellem er hun imidlertid helt ligeglad med, men udbryder et udtilfreds... grynt, som betyder at man skal spole videre til Teletubbies er tilbage på skærmen.

ANYWAYS, så vil moster jo så gerne sy barnet et Teletubbiekostume, så det er mit nye projekt. Derudover har det længe været min plan at sy en rundtskåret nederdel helt selv, så lørdag var dagen, hvor jeg tog turen til Stof2000 for at gå amok i stoffer (muhahaha)

Her er hvad jeg kom hjem med:

Sysaks, grønt stof, sølv til teletubbiemave, nyt målebånd (kom til at smide det gamle væk i et anfald af Feng Shui, hvor alt skulle ud) et skrædderkridt som ikke overlevede turen hjem, sort bred elastik, grøn tråd, vliseline og tyl.

Mit stofbesøg var ikke udelukkende en succes, for jeg fik ikke stof til nederdel... Det skal lige siges, at jeg har kigget efter stof til nederdel siden en gang i december, men det er som om jeg bliver totalt handlingslammet, når jeg kommer ind i en stofbutik, så jeg slet slet ikke ved hvad jeg kan lide, vil have, eller hvad der er egnet. Det sidste er jo rigtig nok. Jeg aner ikke hvad slags stof der er bedst... Til sidst tænkte jeg, at jeg jo mangler en sort, og så kan jeg jo starte med det, og altid finde noget mere spraglet stof til en sommernederdel om et par måneder, og så gik jeg op til den flinke stofpusher og sagde, at jeg skulle sy min første rundskårede nederdel helt selv og at jeg havde brug for noget velegnet sort stof, som ikke var for dyrt, da projektet lige så kunne ende med et hysterisk anfald og iturevet stof. Og han var meget behjælpelig, men havde ikke det stof hjemme, som han syntes jeg skulle bruge, så vi aftalte at jeg skulle kigge ned igen om en uges tid. Fine by me - jeg har jo også lige en Teletubbie at få syet...

Men angående den.... så havde jeg mangler kvaler med at vælge stof til den. Jeg fandt polarfleece, som koster nærmest ingenting, så det var jo fint. Men jeg havde tænkt GUL teletubbie, og der var ingen gul fleece. Der var rød, men jeg gider ikke at ungen skal blive forvekslet med en nisse, så det var udelukket. Så var der grøn og lilla, men den lilla nuance fandt jeg for fesen. Derfor valgte jeg grøn og var meget tilfreds! Indtil jeg kom hjem og fik tjekket et billede og opdagede, at det er den heeeeelt falske nuance af grøn, jeg har fundet. Var sikker på at den teletubbie da måtte være nn kraftig grøn - men nix, den er nærmest limefarvet! Det kastede mig ud i en mindre krise med projektet.... Men fuck altså. Helene bliver græsgrøn teletubbie.

Så nu mangler jeg bare et mønster!
I morgen vil jeg gå på biblo og kigge i syblade og finde et mønster på en joggindragt og en elefanthue :o)

Endelig!

ENDELIG er jeg ved a være ovenpå igen efter at have ligget en uge på langs med hals- og bihulebetændelse! I går var jeg oppe for første gang i dag er tingene næsten tilbage til det normale, dvs. P1 på radioen, kaffe i koppen, mad der ikke er smoothie og klar til træning (whoop whoop!). Resten af ugen har den stået på flydende kost, konstant dårlig tv på kassen og stilstand.

Se min morgenmad! MUMS - udover det, fik jeg en halv grapefrugt.

Formiddagen er gået med at sove længe, da jeg først faldt i søvn kl. 5 i morges - efter en hyggelig aften ude med Rikke, men hvor jeg rent faktisk var hjemme ved midnat. Desværre er min døgnrytme ganske ude af trit efter sygdom.

onsdag den 9. februar 2011

Jeg har halsbetændelse og mild bihule, så jeg er lige lidt ussel og stille :o(

lørdag den 5. februar 2011

Om træthed og sminke

En nem måde at se på mig om jeg er træt (udover poser under øjnene, men dem synes jeg altid jeg har) er ved at tjekke ud hvor meget sminke jeg har på. Jo trættere jeg er, jo mere kompenserer jeg med med øjenmake-up.

I dag har ekstremmalet mine øjne.

Glade fødder



Lørdagsmusik!
Jeg har sovet længe. Eller, ligget længe. For onsdag til torsdag sov jeg tre timer, natten efter seks timer og i nat to - så jeg er efterhånden ved at være EKSTREMT træt. Føler slet ikke jeg kan tænke klart... Derfor bestemte jeg mig for at droppe træning og sove videre. Men ak, det blev kun til en time ekstra, jeg fik... Men jeg har så ligget under dynen, læst lidt, hørt musik og lavet god og sund morgenmad i form af omelet med masser af spinat. en skive nybagt rugbrød og en friskpresset saft af ingefær, lime, gulerod og rødbede. Rigtig rar formiddag. Selvom det ikke blev til mere søvn, øv.

Senere skal jeg til Annepandes fødselsdag.

Happy feet og happy lørdag til jer.

torsdag den 3. februar 2011

En smut ud

Her til aften smuttede jeg en tur på Brass Monkey for at høre rock n' roll . Anna fra vores kulturklub havde reklameret med at skulle derned med en anden som vi har ligget i Roskildelejr med, men her til aften svarede hun ikke lige på sms'er angående hvad tid de ville være der nede. Vi havde snakket om at mødes dernede klokken 20, men jeg kunne ikke lige overskue at komme alene derned så tidligt, hvis de andre var forsinkede. Heldigvis skrev Phil, at han gerne ville med, så vi var dernede 20.40.

Og my lord, jeg er glad for at Philip tog med, for Anna og Sidsel dukkede aldrig op!!!! Så kunne jeg have siddet dernede og kukkeluret mutters alene, haha!

Det var et rigtig fint Elvis-cover band, Elvis on Velvet, der spillede. Der er var rockabilly-folk, almindelige folk, og så fandt tre gamle gutter tilfældigt derind - og var der nogen der nød musikken, så var det dem, hæhæ.

Er tidligt hjemme! Har jo ikke penge til at sidde på en bar og pimpe øl, og så skal jeg også træne i morgen formiddag. Efter tre timers søvn i nat er jeg pænt søvnig nu og håber, at jeg så kan falde i søvn. DET ville være dejligt!

Tilbud



Godt nyt til de shoppeglade :o)
Har lige fået mail om at ASOS sælger deres egen kollektion med 20 %s rabat OG gratis fragt til hele verden.

Dagens mand i sort/hvid + sagaen om manglende dagpenge

Image by © Bettmann/CORBIS

Lige en dagens mand i sort/hvid at forsøde morgenen med!
Jeg har nomalt ikke noget specielt for Redford, meeeeeeeen med en kasket, en ternet skjorte og i sort/hvid, SÅ bliver det en helt anden snak! :o)

Jeg er træt, virkelig træt! Kunne slet ikke sove i nat, så jeg har kun sovet tre timer. Har simpelthen for meget uro i kroppen over penge, ubetalte regninger, ubesvarede spørgsmål og forældres sygdom. Det ligger bare og murrer, så min krop ikke kan slappe af. ØV.

Sagaen om de manglende dagpenge:
Klokken 13 i går kunne jeg ringe ind og forhøre mig om sagen efter endte systemopdatering. Manden jeg snakkede med kunne ikke se nogen fejl noget sted, men ville straks sætte en overførsel i gang - som dog kan tage op tre bankdage! Hvor herre bevares!!! Min regninger skulle være betalt tirsdag og jeg var helt flad! Jeg skrev en mail til min bankmand, men havde på fornemmelsen at han ikke var til stede, da en anden bankmand havde lagt en besked om manglende dækning for regninger dagen før. Han havde dog læst min mail til den ægte bankmand. Jeg fik fat på hans svarer senere om tirsdagen og lagde en lang besked om situationen og om at pengene nok skulle komme, men at jeg bare ikke vidste hvornår. Så efter at have sendt endnu en mail til den ægte bankmand prøvede jeg i stedet at ringe - men fik at vide, at han var på ferie. Prøvede at forklare en bankdame situationen, men begyndte selvfølgelig at småtude - så typisk mig!!! Forklarede at pengene var på vej og at de ikke måtte afvise mine regninger - da det fører til at jeg skal vente på at f en ny regning med posten - og dermed en rykker med gebyrer. Hun bad mig ringe til a-kassen igen og få en bekræftelse på mail om at penge var på vej og sende den til hende.
Godt så.
Efter 15 minutters ventetid på telefonen kommer jeg igennem til en dame, som så lige skal undersøge sagen forfra. Og fortæller at de p.t. ikke kan sende mails ud af huset!
På det tidspunkt er jeg liiiige ved igen at komme til at tude. Dog bliver vi så enige om at faxe det.
Bankdamen modtager så bekræftelsen, men skriver de tilbage, at de allerede tirsdag afviste betalingerne af linser og fitnesscenter. FLOT! Prøv dog liiiiiige at give mig lidt line, når jeg HAR skrevet, at pengene er på vej.
Nå, men så kan jeg så ringe til optiker og fitnesscenter og få et kontonummer, så vil bankdamen overføre pengene i dag. Det lykkedes fint med optiker, men den slags kan man ikke i Fitness World.... Og ham i telefonen kan ikke rigtig svare mig på noget, men henviser mig til at henvende mig direkte i et center og snakke med en centerleder. Heldigvis er jeg så godt som på vej til Christianshavn for at træne, og der lykkes det mig at få nogle svar.

Men for fanden. HVORFOR skal jeg altid være så uheldig??? Især med penge. Hvorfor går ting aldrig bare som de skal, som de gør med andre, og HVORFOR skal min bankmand lige præcis være på ferie i den uge, hvor jeg uheldigvis er offer for en systemfejl, så jeg ingen penge får udbetalt? Og HVORFOR er der i netop DE dage opdateringer på hele a-kassens system?
Jeg bliver vanvittig! Og hvorfor åbner de først op igen, når det lige præcis er for sent til at jeg kan nå at få pengene inden weekend?
Heldigvis har veninder været så søde at låne mig penge. Er bare så evigt træt af at skylde folk, suk.

Nå, nok om det. NU er den historie forhåbentlig slut. På netradioen kører bigband-kanalen med masser af dejlig swingmusik og nu vil jeg presse rødbede, gulerødder og lime til en sundhedsgivende saft inden jeg skal til træning - med alt for meget træthed i kroppen.

Hav en dejlig dag, du som læser med :o)

onsdag den 2. februar 2011

onsdagsliv

Er netop hjemvendt fra biblo, hvor jeg skulle hente denne her bog - Kom godt i gang med vin - da et af mine eneste forsætter for året (udover at blive bedre til at bruge bodylotion) er at opbygge en viden om vin.

Sidder med te, swing musik og rød læbestift og venter på at klokken bliver 13, så jeg kan ringe til min a-kasse og få orden på dagpenge. Jeg kan mærke at det stresser mig helt vildt. Jeg har uro i kroppen. I det hele taget synes jeg, det meste er ufedt for tiden. INTET går som jeg vil have det. Havde også regnet med at starte praktik i sidste uge, eller i hvert fald i denne, men nu bliver det tidligst i næste uge (kryds fingre), hvis alt går som det skal.

Ellers intet nyt for vestfronten. Jeg er vist rask igen, heldigvis. Nu skal der bare gerne gå nogle penge ind på kontoen, så jeg kan få betalt mine regninger, tak!

Blog-arkiv